Verzekering

U krijgt een behandeling voor fysiotherapie vergoed als u daarvoor in de aanvullende verzekering voor verzekerd bent (het eigen risico geldt NIET voor de aanvullende verzekering). Bekijk hier een overzicht van vergoedingen fysiotherapie. Soms staat er in uw polisvoorwaarden dat u een ‘gecontracteerde’ fysiotherapeut dient te bezoeken. Voor Fysiotherapie van Zuijdam in Zaltbommel geldt dat wij met alle verzekeraars contracten hebben afgesloten.

Als het om een specifieke chronische aandoening gaat, moet u wel een verwijzing van uw huisarts of specialist hebben. Na 20 behandelingen (mogelijk uit uw aanvullende verzekering) worden de behandelingen volledig vergoed uit de basisverzekering. Bij COPD, Claudicatio Intermittens en artrose heup/knie geldt de chronische indicatie vanaf de 1e behandeling. Klik hier om te zien om welke aandoeningen het gaat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysiotherapie van Zuijdam.

Weet u wat u komend jaar nodig heeft van uw zorgverzekering en welk aanvullend zorgpakket daarbij past? Dan is het zaak de aantrekkelijkste zorgverzekeraar te vinden. Op zorgverzekeringswijzer kunt u verzekeraars en pakketten met elkaar vergelijken en de goedkoopste polis achterhalen.

Als uw vraag nog niet beantwoord is kunt u ook terecht op de website van ons genootschap. Klik hier voor de link.