Lotte van Zuijdam

In 2006 ben ik geslaagd bij Fontys Hogescholen Eindhoven, aan de opleiding fysiotherapie. Sindsdien ben ik meteen aan de slag gegaan als fysiotherapeut in Zaltbommel en daarbij heb ik direct een opleiding Medical Fitness en Arbeidsfysiotherapie gevolgd. Klik hier voor mijn pagina over arbeidsfysiotherapie.

Mijn motto is: als je het doet, dan moet je het goed doen. Dus ik doe alles voor de volle 100%, dat kost veel energie, maar de voldoening is des te groter. Ik vind het mooi om te zien, als mensen door motivatie en inzet verder komen dan wat ze van zichzelf hadden verwacht.

Mijn leven speelt zich af in Zaltbommel. Ik vind het heerlijk om hier te werken en te wonen. In mijn vrije tijd loop of fiets ik hier graag in de buurt. Verder heb ik als hobby’s kitesurfen, pilates, tennissen, winkelen en gezellig eten met vrienden en familie.

Meer over:
Praktijk
Openingstijden
Tarieven
Fred van Zuijdam
Privacy Policy AVG
Klachtenbehandeling